No heu entrat (Entrada)
 
 
 
 
  • Centre concertat pel Departament d'Ensenyament

    Centre adscrit a la Fundació Escola Cristiana
  • Claret
 

Novetats

Imatge Cap  de Comunicació
TREBALLANT DE FORMA COOPERATIVA I LÚDICA. CLASSE DE CASTELLÀ DE 4t CMP.
per Cap de Comunicació - Friday, 20 January 2017, 10:01
  Una audició s'escolta tres vegades. Els diferents equips estan formats per cada 4 membres. Cada membre de l'equip ha de contestar una pregunta que prèviament se li ha assignada i mentre dura l'audició, ha de prendre nota d'allò que creu oportú per contestar la pregunta. Si l'encerta suma un punt per l'equip. Hi ha una cinquena pregunta que s'ha de fer grupal, on tothom exposa el seu punt de vista i s'arriba a una conclusió després de dos minuts de debat intern i on cada membre exerceix la seva funció (potaveu, secretari, coordinador i ajudant). Si un membre de l'equip té dubtes té un minut per demanar ajut als seus companys.
Al final del trimestre guanya l'equip que ha tret més punts. Els equips es renoven cada trimestre. En canvi, els punts obtinguts individualment es mantindran durant tot el curs.

cast4
Imatge Cap  de Comunicació
LA MÚSICA QUE SONA PER ENTRAR A CLASSE NO ÉS UNA MÚSICA QUALSEVOL.
per Cap de Comunicació - Thursday, 19 January 2017, 09:12
  Des de principi de curs heu pogut comprovar que la música que sona per megafonia a Col•legi, cada matí i cada tarda, no és una música qualsevol. La peça principal és l’anomenada “Hear the World”, de Martin Kirchberg. Es tracta d’una peça composta expressament per a la Hear The World Foundation, la qual es dedica a proporcionar audiòfons a persones necessitades d’arreu del món.
Des de l’Equip de Pastoral es va escollir que sonés aquesta cançó perquè il•lustra perfectament el lema que el Claret de Valls té aquest curs: “Escoltar el món des del cor”. Tot i que ESCOLTAR no és el mateix que SENTIR, la poesia de la cançó ens permet fer més evident l’objectiu del lema.
A més, gràcies a la col•laboració d’alguns alumnes d’ESO, hem pogut ampliar el repertori de cançons que també presenten els valors de l’escolta, la solidaritat, l’amistat o la implicació en la millora de la societat i les hem anat sentint, setmana darrera setmana, en un mix amb la cançó principal.
Hem volgut que la mostra fos en diversos idiomes, per tal de fer més gràfic el “món” que volem escoltar: diversitat de races, cultures, religions, llengües, capacitats i necessitats.

Si us interessa, disposeu del vídeo a la plataforma Youtube https://www.youtube.com/watch?v=j9UNmTVHC6M . Us recomanem que n’escolteu una versió modificada on podem comprovar les dificultats auditives de persones amb discapacitat https://www.youtube.com/watch?v=it4ZjKQ2WMQ.

Confiem que la iniciativa us hagi cridat l’atenció i us hagi agradat.

hear
Imatge Cap  de Comunicació
OBSERVANT EL FRED HIVERNAL QUE TENIM AL DAMUNT.
per Cap de Comunicació - Wednesday, 18 January 2017, 11:34
  La canalla observant el gruix de glaç que s'ha format a la bassa del jardí. Tot un fenomen per ells!

bASSA
Imatge Cap  de Comunicació
INICI DELS SEMINARIS INTERACTIUS SOBRE "LA VELLESA" A 3r D'ESO.
per Cap de Comunicació - Tuesday, 17 January 2017, 10:56
  Ahir van començar una sèrie de seminaris interactius, d’una hora de durada, sobre el tema de “La vellesa”, dirigits als alumnes de 3r d’ESO. Els seminaris són impartits per Antonio J. López, infermer del CAP Dr. Sarró de la nostra ciutat.
Els seminaris consisteixen en una introducció, definició i visions culturals del fet de la vellesa. Al llarg dels quatre seminaris es parlarà dels canvis estructurals i funcionals durant la vellesa, com l’envelliment de la pell i dels teixits i l’osteoarticular, del sistema respiratori, de l’urinari o del sistema nerviós.
Seguidament es parlarà, en un altre, de la Síndrome Geriàtrica, que comporta temes tan habituals com les caigudes, l’immobilisme, el deteriorament cognitiu, la polimedicació o els trastorns de la son i dèficit visual, entre altres.
Els seminaris acabaran parlant de les Teories de l’envelliment, el per què envellim i les diverses teories que la història de la humanitat, els savis i l’ésser humà han anat teixint al llarg dels temps.

vellesa

 
 
Omet
 

Per contactar amb nosaltres

Col·legi Claret (codi: 43004581)
Plaça de la Creu, 1
43800 Valls

Telèfon: 977 600421
FAX: 977 613212
a/e: claret@claret-valls.org
 
Omet Els blocs de primàriaOmet Fotografies 2016-2017
 

Fotografies 2016-2017

 
Omet Fotografies 2015-2016
 

Fotografies 2015-2016

 
Omet Fotos del curs 2014-15
 

Fotos del curs 2014-15

 
Omet FOTOS DEL CURS 2013-14Omet Calendari
 

Calendari

dl dt dc dj dv ds dg
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 Avui Sunday January 22 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31