No heu entrat (Entrada)
 
 
 
Omet
 

Jornades de Portes Obertes 2017

Escoltar el món
des del cor


Plataforma EDUCAMOS

Visita'ns al facebook

CeL - Claret en línia


Cambridge preparation center

 
Omet Menú principalOmet Activitats del col·legi
 

Activitats del col·legi

 
Omet
 


Claret en Línia - CeL

Claretians de Catalunya

00_claretians_de_catalunya
00_fundacioclaret
01_familiaforum.net
02_Enllaç Solidari
03_Casa d'Espiritualitat Claret de Vic
05_Llibreria Claret
08_Esportiu Claret
06_Col·legi Claret Barcelona
07_Col·legi Claret Valls

Claretians al món

00_fundacioclaret
 
 
 
 
  • Centre concertat pel Departament d'Ensenyament

    Centre adscrit a la Fundació Escola Cristiana
  • Claret
 

Novetats

Imatge Cap  de Comunicació
Alumnes de 6è de Primària i de 1r d'ESO a la TARRACONADA.
per Cap de Comunicació - Friday, 17 February 2017, 10:08
 

Alumnes de sisè de primària i de primer d’ESO van viatjar a la ciutat de Tarragona per participar a la “TARRACONADA”, un Projecte pilot col·laboratiu, multicompetencial i interdiscipinar de georeferenciació i tecnologia mòbil adreçat a l’alumnat de cicle superior de primària i secundària, perquè els alumnes de les comarques tarragonines coneguin Tarragona i aprenguin a moure’s i descobrir la ciutat. L’activitat, es presenta en forma de joc. Un cop allí, es van desplaçar pels punts d’interès de la ciutat que figuren als targetons que els seus professors els van repartir. Aquests punts feien referència a monuments, espais industrials, culturals o de lleure de Tarragona i en arribar-hi duien a terme diferents accions i activitats didàctiques “in situ”, així com el desenvolupament d’un treball de recopilació i publicació posterior sobre la ruta que els havia tocat recórrer i preparar. Amb l’ajuda dels mitjans clàssics (targetes, mapes..) i amb l’ús de les darreres tecnologies (internet mobile, geolocalització, codis QR, realitat augmentada, realitat virtual, imatge-vídeo 360…), localitzaven els punts i creaven la seva ruta.

Aquesta és una experiència que enguany es va desenvolupar en vàries ciutats de l’estat el 16 de Febrer (coincidint amb el BCN Mobile World Congress) i amb la participació simultània de centres de primària i secundària del Tarragonès, Baix Camp, Alt Camp i Baix Penedès.

tarraco

Imatge Cap  de Comunicació
A P4 treballen ELS OFICIS, en un nou centre d'interès.
per Cap de Comunicació - Thursday, 16 February 2017, 11:28
 

Durant les primeres setmanes d'aquest segon trimestre, els nens i nenes de P4 treballen el centre d'interès ELS OFICIS. Fa dies van començar a rebre visites de pares i familiars o amics dels alumnes que vénen a mostrar i explicar el seu ofici. El primer va ser un Capità de vaixell de la marina mercant, amic d’una de les famílies de P4, que va explicar la seva tasca i experiència en vaixells de càrrega i transport, així com anècdotes i històries diverses. També va mostrar el seu uniforme, indumentària, i el per què era com era, i instruments molt útils en el seu ofici. Altres visites que van rebre a P4 van explicar altres feines i oficis, com la producció de paper des del moment que comença fins que està preparat al magatzem a punt per repartir cap a les botigues i centres comercials. Van acabar fent una guerra de papers; la feina de l’infermer; la feina i la responsabilitat del Policia Local; la tasca curosa d’una fisioterapeuta; els secrets d’un fotògraf, en què es barreja la feina i l’art; i la responsabilitat de dues metges.

A part de les visites rebudes, els nens i nenes també han fet visites exteriors per conèixer diversos oficis, així, han visitat una gran superfície comercial; la consulta d’un dentista i les classes grans del col·legi. Les visites acabaran a final de mes amb l’anada al Parc de Bombers de Valls. Tot plegat ha estat una forma molt diferent d’aprendre i molt vivencial i enriquidora.

dentista

fotògraf

policia

super

Imatge Cap  de Comunicació
Nova sessió de la “Roda de Contes” a TERCER de primària.
per Cap de Comunicació - Thursday, 16 February 2017, 08:57
  Ahir a la tarda es va fer una nova sessió de la "Roda de Contes" a tercer de Primària, on mestres jubilats expliquen històries i llegendes de la nostra terra als nens i nenes de Cicle Mitjà dels centres de la ciutat, durant tot el curs, una vegada al mes. Aquest programa, impulsat pel PEE de l'Ajuntament de Valls, és el quart curs que es fa. Aquesta vegada ha estat la Maria Ferré, qui ha explicat una rondalla mallorquina, recopilada per Antoni M. Alcover: "La flor romanial".

roda
Imatge Cap  de Comunicació
Proves de Competències Básiques a 4t d'ESO.
per Cap de Comunicació - Wednesday, 15 February 2017, 16:25
 

Els nostres alumnes de quart d'ESO han fet, com tots els de la resta de Catalunya, les proves de competències bàsiques previstes pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. El primer dia van fer les proves de Català, Castellà i Matemàtiques, i el segon la d'Anglès i la prova científico-tecnològica que es va començar a aplicar el curs anterior.


comp1

comp2

 
 
Omet
 

Per contactar amb nosaltres

Col·legi Claret (codi: 43004581)
Plaça de la Creu, 1
43800 Valls

Telèfon: 977 600421
FAX: 977 613212
a/e: claret@claret-valls.org
 
Omet Els blocs de primàriaOmet Fotografies 2016-2017
 

Fotografies 2016-2017

 
Omet Fotografies 2015-2016
 

Fotografies 2015-2016

 
Omet Fotos del curs 2014-15
 

Fotos del curs 2014-15

 
Omet FOTOS DEL CURS 2013-14Omet Calendari
 

Calendari

dl dt dc dj dv ds dg
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 Avui Sunday February 19 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28