No heu entrat (Entrada)
 
 
 
 
 
 
  • Centre concertat pel Departament d'Ensenyament

    Centre adscrit a la Fundació Escola Cristiana
  • Claret.Valls
 

Novetats

Imatge Cap  de Comunicació
La Llar d'Infants va fer una sortida a l'espai "Dia de Granja".
per Cap de Comunicació - Thursday, 22 June 2017, 11:40
  Ahir a la Llar d’Infants, vam fer la sortida de final de curs, a l'espaI “Dia de Granja”, prop de Reus, en un entorn natural, amb diferents animals: galls, gallines, tortugues, conills, cavalls, pollets, oques, ànecs... Els monitors ens van guiar i ens van explicar com es deien, què menjaven, quins sorolls feien...
Fins i tot, amb la calor, ens vam poder refrescar una mica!
Esperem que passeu un bon estiu!

llar
Imatge Cap  de Comunicació
Festa de final de curs dels alumnes de 3r d'ESO de l'assignatura de "Servei Comunitari" a la Residència Ballús.
per Cap de Comunicació - Thursday, 22 June 2017, 11:38
  Durant aquest curs els alumnes de 3r d'ESO han cursat l'assignatura de Servei Comunitari, orientada a desenvolupar la competència social i ciutadana, en què l’alumne, amb la finalitat de millorar el seu entorn, realitza un servei a la comunitat, aplicant els seus coneixements, capacitats i habilitats, alhora que aprèn l’exercici actiu de la ciutadania. Per a fer-ho, durant tot el curs han anat a atendre els avis i àvies de la Residència Ballús, i avui n'han fet una festa de comiat...i han rebut un petit record/regal del servei que hi han fet durant l'any. Una bonica experiència.

Ballús
Imatge Cap  de Comunicació
Acte de Graduació dels alumnes de 4t d'ESO del col·legi.
per Cap de Comunicació - Wednesday, 21 June 2017, 10:58
  Ahir, 20 de juny, es va celebrar la festa de graduació de la promoció d’ESO d’aquest curs 2016-2017. L’acte es va fer a la Sala d’Actes del col·legi, amb la presència d’un nombrós públic , entre el qual hi havia familiars, amics, professors, i altres membres de la comunitat educativa.

A l’inici de l’acte, dos alumnes van presentar el funcionament i l’objectiu de l’acte dient que “els alumnes de 4t d’ESO ens acomiadem sent els més grans del centre del què ha estat la nostra casa durant gairebé tota la nostra vida”. La sala estava totalment ambientada, i amb una decoració adient.

Primer, l’alumna Ivet Gatell va llegir un escrit propi resumint els anys de convivència que han passat en el centre; després els assistents van poder veure un petit espectacle de dança i cançó, protagonitzat per la preciosa veu de la Mariona Escoda i els harmònics moviments de la Cristina Amat, simbolitzant l’esforç i el sacrifici que cal fer per reeixir tant en l’estudi com en les altres activitats paral·leles, siguin del caire que siguin.

Previ al repartiment de les orles, hi va haver unes paraules dels tutors del curs, la Júlia Recasens i l’Enric Miquel. Amb la presència afegida del director, Josep Fusté, i de la Cap d’Estudis, Teresa Novau, van desfilar, un a un, tots els alumnes que rebrien la graduació, i a continuació, després d’un emotiu text escrit i llegit per la Maria Tous sobre el què va significar el col·legi per a tots els alumnes, es va visionar un vídeo musical amb un recull d’imatges i moments inoblidables d’ells al llarg de la seva història al col·legi.

Un parlament del director, Josep Fusté, sobre els valors i principis que el centre transmet va cloure l’acte. Va remarcar el plus d’educació humanista que els alumnes han rebut per poder fer una societat millor, destacant que el més important és la formació de persones. Com a curiositat va dir que l’acte de graduació d’enguany, és justament el 75è que es fa al centre al llarg dels seus anys d’història.

La graduació de 4t marca un final d’etapa i l’inici d’una altra. Nous camins s’obren davant tots i cada un d’ells. Però la festa no es va acabar aquí, i va seguir al pati del col·legi, on tots els assistents i els alumnes van poder gaudir d’un refrigeri en un ambient distès i de companyia on compartir entre tots el moment, i també els molts records. Els alumnes de la promoció de quart d’ESO del curs 2016-2017 estaven graduats.

quart1

quart2

quart3

Imatge Cap  de Comunicació
Avui també acaben les colònies de 6è de primària a la Vall de Bianya (La Garrotxa).
per Cap de Comunicació - Wednesday, 21 June 2017, 10:05
 

Els alumnes de sisè de cicle superior van escollir un indret al nord del país per gaudir de les seves colònies, la casa de colònies “Mas Coromina”, a la Vall de Bianya, a la comarca de la Garrotxa. Igual que els de cicle inicial el temps no sols va acompanyar, sinó que va acompanyar massa, per la forta calor amb la què es van trobar. Tot i així van poder gaudir totalment de totes les activitats, com les sortides en bicicleta, dels banys al gorg, la piscina, els tallers, la barbacoa final i el fi de festa.

El primer dia dels tres, a més a més, van anar a gaudir del premi que van guanyar al quedar primers classificats en el Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català. El premi consistia en la realització d’activitats aquàtiques al Club Nàutic de L’Escala, a la Costa Brava empordanesa. Van fer tot tipus d’activitats a l’aigua i en van gaudir molt.

En total, uns dies on descobrir noves sensacions, noves experiències i nous indrets, paisatges, destreses, esport i lleure.

6


 
 
Omet
 

Per contactar amb nosaltres

Col·legi Claret (codi: 43004581)
Plaça de la Creu, 1
43800 Valls

Telèfon: 977 600421
FAX: 977 613212
a/e: claret@claret-valls.org
 
Omet Els blocs de primàriaOmet Fotografies 2016-2017
 

Fotografies 2016-2017

 
Omet Fotografies 2015-2016
 

Fotografies 2015-2016

 
Omet Fotos del curs 2014-15
 

Fotos del curs 2014-15

 
Omet FOTOS DEL CURS 2013-14Omet Calendari
 

Calendari

dl dt dc dj dv ds dg
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 Avui Friday June 23 23 24 25
26 27 28 29 30