No heu entrat (Entrada)
 
 
 
 
Pàgina Web del Col·legi Claret de Valls

Religió i escola
 
Omet Menú principalOmet Activitats del col·legi
 

Activitats del col·legi

Llengües estrangeres

Bray 2014

Bray 2013

Bloc Estada Lingüística
 
Omet Calendari
 

Calendari

dl dt dc dj dv ds dg
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 Avui Saturday October 25 25 26
27 28 29 30 31   
 
 
 

Novetats

Imatge Cap  de Comunicació
I DEMÀ A LA TARDA.....CERCAVILA DEL BESTIARI INFANTIL DE SANTA ÚRSULA!
per Cap de Comunicació - Friday, 24 October 2014, 18:42
  Recordem a tots els i les alumnes que hi participin o més petits que ens hi vulguin acompanyar, que haurien de portar posat el MOCADOR GROC DEL 75è ANIVERSARI que els vam donar ahir. Moltes gràcies.

cercavila
Imatge Cap  de Comunicació
MULTITUDINÀRIA VISITA AL TEMPLE DE SANT ANTONI Mª CLARET A VIC.
per Cap de Comunicació - Friday, 24 October 2014, 08:52
 

Onze autocars, més de 500 alumnes, mestres i professors es van traslladar, ahir, 23 d’octubre, vigília de la diada del patró del col·legi, a la ciutat de Vic per tal de fer la visita al temple on reposen les despulles de Sant Antoni Maria Claret, en motiu del 75è aniversari del col·legi a Valls.

La sortida va ser un veritable desembarcament vallenc a la capital d’Osona, i el símbol de la sortida, un mocador groc que tots els participants portaven, commemoratiu del 75è aniversari del col·legi, es va fer de seguida popular entre la població.

Una vegada tothom arribat a la ciutat, i després d’una breu visita a la mateixa, tothom va anar al temple on el titular del centre, Manuel Casal, va oficiar una participada missa d’acció de gràcies. Posteriorment tothom es va traslladar a la plaça Major de Vic, on tothom s’hi va aplegar i des del balcó de l’edifici de l’Ajuntament de la ciutat es va fer una foto de conjunt de tots els membres del centre que van anar a Vic.

Posteriorment els alumnes més petits i els seus professors es van traslladar a Manresa, per tal de gaudir d’una estona d’esbarjo i dinar, en el parc de l’Agulla, mentre que els alumnes de secundària i els seus professors van fer una visita cultural a la ciutat i van dinar a la mateixa.

A mitja tarda tothom era de retorn a Valls. Avui tot l’alumnat del centre celebra la festivitat del patró del col·legi amb diverses activitats entorn de la seva figura, la ja tradicional xocolatada i altres activitats lúdiques i culturals.


vic 1

vic 2

vic 3

vic 4